Мережа магазинів “KSD AURUM” дарує незабутню подорож Туреччини!

З 01.06.16 до 15.08.16 оберіть ювелірну прикрасу на суму від 3000 грн в магазинах “KSD AURUM” та отримайте шанс виграти оксамитову подорож до Туреччини на 2 на 7 днів, готель 5*, харчування Al.

Для участі в акції Вам необхідно заповнити анкету (основну частину Анкети Учасника продавець залишає в магазині, відривну частину віддає Вам) та зберігати відривну частину до моменту підведення підсумків акції та обрання переможця.

У випадку, якщо Ви не бажаєте вносити свої дані в Анкету Учасника, Ви не приймаєте участі в акції. В акції можуть приймати участь тільки клієнти, яким виповнилося 18 років.

Якщо один клієнт протягом періоду дії акції зробить декілька покупок на суму від 3000 грн, він має право заповнити Анкети Учасника відповідно кількості покупок. Загальна кількість Анкет для одного Учасника не обмежена.

Визначення переможця акції відбудеться в прямому ефірі радіо «NRJ» 01.09.16 року в 18:30.

Ведучий у прямому ефірі шляхом жеребкування серед усіх Анкет Учасників обере та дістане з лототрону переможну Анкету, власник якої зможе отримати подорож до Туреччини. Після цього ведучий подзвонить на номер, вказаний в Анкеті Учасника. Все, що Вам необхідно – чекати на дзвінок, та взяти слухавку, коли ми вам зателефонуємо!
Майте на увазі: у разі, якщо ви будете недоступні або не візьмете слухавку під час нашого дзвінка – подорож до Туреччини дістанеться комусь іншому.
Всім удачі!